По-рано днес Софийската градска прокуратура предложи на обвинител номер 1 да

...
По-рано днес Софийската градска прокуратура предложи на обвинител номер 1 да
Коментари Харесай

Гешев призова Радостин Василев да се нареди на опашка, бил заплашван от много сериозни олигарси и мутри

По-рано днес Софийската градска прокуратура предложи на обвинител номер 1 да внесе стимулирано искане до Народното събрание, което да позволи депутатът да бъде притеглен към наказателна отговорност.

 

Той отговори и на обвиняванията на Василев, съгласно който офанзивата против него е поради механизма за следствието на основния прокурор: „ Това е много тъжно. Показва липса за чувство на държавност да решаваш персоналните си проблеми с офанзиви против институциите. Това демонстрира какво е равнището на хората, които би трябвало да водят страната ”.

 

Причината - абсурдът при разцепването на групата на „ ИТН ” предходната година, когато депутати на Слави Трифонов се оплакаха, че им е оказван напън да изоставен групата на партията и да поддържат „ Продължаваме Промяната ”.

 

Главният прокурор посочи, че няма да изиска имунитета на Бойко Борисов във връзка със заведенето към него дело от Кирил Петков. По думите му това е дело от частен темперамент, в което Прокуратурата не може да се намесва. 

 

Той кометира и започнатото ново дело срещу Цветан Василев. Това, което ми е знае се направена нова европейска заповед за арест. Той е включен в шенгенската инфорамционна система. И е поискано да бъде разгласен за меджународно търсене, поради други досъдебни производства, разнообразни от делото КТБ.

 

Припомням, че за това дело той е обвиняем, само че се укрива в страна като Сърбия. На мен ми е ясно, че се укрива с помоща на съветската страна. На фона на Радостин Василев Цветан Василев не си заслужава да се разяснява, уточни още Иван Гешев. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР